Rongálás helyett már egyszerűbb ellopni az ellenzéki molinókat

Megosztás

A képen pont azt kell nézni, ami nincs ott: Veres Pál molinója. A Velünk a Város Egyesület és az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének hirdetése nagyon zavarhatott valakiket – sejtjük, kiket -, mert hétfő reggelre eltűntették.

Az ezt illusztráló képet többen a közösségi oldalon osztották meg, majd sorra érkeztek a hozzászólások, amikből kiderült, ma reggelre az összes ellenzéki molinót levágták Miskolcon. Az Ady-hídnál lévőt drótvágóval, a tapolcai elágazásnál találhatót is, valamint a Semmelweis kórházzal szembeni is eltűnt. Az Avason kihelyezett hirdetés alig egy méterre volt a térfigyelő kamerától, de nem lennénk meglepve, ha a rendészek nem láttak semmit az esetből.

A képen a következők lehetnek: égbolt és túra/szabadtéri

Ellenzéki politikusok már fejleentést tettek a korábbi plakátrongálások kapcsán, de eddig még nincs eredmény. Abban a városban, ahol elvileg több száz kamera figyeli minden mozdulatunkat. Bár, ha a belvárosban egy ekkora méretű molinót úgy tudnak eltűntetni, hogy egy rendész, egy kamera sem érzékeli, akkor itt bármi megtörténhet.

Megosztás

Related posts