Borkai beismerte, ő látható a pornóvideón, de már mindent megbánt

Megosztás

Borkai elismerte, hogy ő van a felvételeken, de azt állítja, illegális szereket nem fogyasztott. Azt is mondta, nem lép vissza a jelöltségtől – írta meg a HVG.hu.

Győr Plusz tévének adott nyilatkozott Borkai Zsolt győri polgármester a napokban nyilvánosságra került róla szóló felvételekkel kapcsolatban. Mint arról beszámoltunk, péntek óta újabb és újabb felvételeket tesz közzé egy Borkai Zsoltra erősen emlékeztető férfi szexjeleneteiről egy magát meg nem nevező szivárogtató, aki korrupcióval vádolja a győri polgármestert és ügyvéd ismerősét. A fotókról, videóról azt állítja, hogy azok tavaly tavasszal készültek az Adrián egy jachton, ahol a résztvevők prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe, és kábítószert fogyasztottak. Ez utóbbiról is bizonyítékokat ígér. Borkai még pénteken egy rövid közleményben nevezte hazugságnak az állításokat, most azonban a győri tévének egy nyilatkozatot olvasott fel, amelyben elismerte, hogy ő van a felvételeken, ezt az atv.hu tette közzé.

Borkai azt mondta, valóban ő látható a felvételeken, de azok részben manipuláltak: A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, részben igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam, és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam, és soha nem éltem illegális szerekkel. Bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció. Törvénysértést nem követtem el. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást megindítását kezdeményezem – mondta.

A győri polgármester szerint politikai ellenfelei állnak a szivárogtatás mögött. Azt mondta: “Az utóbbi időben kiderült, hogy politikai ellenfeleim több éven keresztül mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek rólam. Mindezt tették azért, hogy polgármesterként felállítsanak. Bármilyen áron megszerezzék Győrben a politikai hatalmat. Módszerük a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen. Számtalanszor bizonyítottam, hogy képes vagyok harcolni. Győr a vezetésem alatt kimagaslóan teljesített erős város lett. Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek jelöltségtől.” Nem lépek vissza – jelentette ki, majd hozzátette, a győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát.

Hétfőn a blog, amelyen a felvételek megjelentek, elérhetetlenné vált, de szerzője a “Borkai Zsolt valódi arca” nevű Facebook-oldalon bejelentette, új oldalon folytatja a szivárogtatást. Borkai nyilatkozatára pedig azzal reagált, hogy

Nem évekkel ezelőttiek a felvételek, hanem tavaly májusiak. És vannak más felvételek is, ezt is pontosan tudja. Ahogyan azt is, hogy rendelkezem a számára nagyon kínos adatokkal.

Emellett azt ígérte, hogy kedden újabb információkat tesz közzé, ezzel kapcsolatban két fotót is közzétett, amelyek a Maldív-szigeteket ábrázolják.

Hétfőn Magyar Hang arról írt, hogy felvételeken egy olyan fiatal nő is szerepel, aki testvérével korábban csaknem hárommillió forint uniós támogatást nyert egy fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton.

A KDNP győri szervezete a Facebookon osztott meg egy nyilatkozatot, amelyben Borkait nem nevesítve arról írtak, hogy “a közösségben nagy az erő”, és hogy megvédik, amit felépítettek. A Fidesz a hvg.hu-nak azt írta az ügyről, hogy ez “Borkai Zsolt magánéletének része”, amit nem kommentálnak.

Megosztás

Related posts