A Miskolci Napló összezavarodott, a Fidesz tolná le magáról Kopcsóékat

Megosztás

Nem lehet egyszerű a Miskolci Napló munkatársának lenni ebben a kampányhajrában. Ennek tudható be az a nagy zavarodottság, amit vasárnapi cikkükben fedeztünk fel, miszerint háború van a miskolci baloldalon. És, ha már baloldal, akkor Veres Pál – egyébként civil, független polgármesterjelölt – mellé oda próbálják tolni Kopcsó Gábort is. Ráadásul egy olyan cikkben, amely pont arról szól, hangfelvétel bizonyítja, az Új Lendület csapatát a Fidesz indíthatta kamujelöltekként.

Az ezt elég erősen bizonyító felvétel vasárnap került ki a nyilvánosság elé. Értjük, hogy a miskolci Fidesznek kínos a hangfelvétel, értjük, hogy azonnal próbálják emberüket letolni magukról, értjük, hogy ehhez a Miskolci Napló kiváló eszköznek tűnik. De alig néhány nappal ezelőtt még címlapon hirdette a város, közpénzből kitartott propagandaújságja, hogy Kopcsó Gábor a legcivilebb,és  nem csak Miskolcon, hanem talán az univerzumban is. Most meg hirtelen baloldali lett? De sokkal inkább kínos.

Kapcsolódó kép

A vasárnap nyilvánosságra került felvételen az Új Lendület egyik jelöltje azt mondja, majd a Fidesz megvédi őket, ha baj lenne. Innen üzenjük a jelöltnek, nem védik meg. Ha kétsége lenne, olvassa a Miskolci Naplót. 
Közben meg kíváncsian várjuk, hogy Kopcsó Gábor és csapata mikor kérnek helyreigazítást a Miskolci Naplótól, amiért az baloldalinak nevezte őket.  

Megosztás

Related posts