A fideszes politikai elit kedvenc slágere a “didi kőkemény…”

Megosztás

Emlékeznek még arra a pillanatra, amikor Mészáros Lőrinc egy több milliárd forintos luxus yacht fedélzetén üldögélt egy demizsonnal? Már az a kép is jól példázta, milyen is valójában a hazai fideszes elit. A nyertes tenderek elől elugrani képtelen üzletember (?) talán soha nem fogja megtanulni, a luxushoz stílus is kell.

Persze van ezzel így még néhány fideszes politikus, de a Mészáros Lőrinc demizsonnal a luxus yachton című kép elég erős volt. Akkor azt hittük, ennél már nincs lejjebb. Ha mégis, akkor arra tippeltünk, Németh Szilárd , a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára übereli majd a volt felcsúti polgármestert. Nem ez történt. Borkai Zsoltnak, a győri polgármesternek sikerült.

Egy blog – szerzője ismeretlen – már napok óta tesz közzé kompromitáló képeket, írásokat a győri polgármesterről, és ügyvédjéről, Rákosfalvy Zoltánról. (Rákosfalvyról érdemes megjegyezni, az ő tulajdonában van a miskolci kaszinó is.) Cikkeiben azt állítja, a polgármester és ügyvédje szívesen élvezi luxusprostituáltak társaságát, és szívesen fogyazst kokaint. De nem csak írja, képekkel is alátámasztja állítását.

A blogíró azonban vasárnapra egy szexvideóval rukkolt elő. A kisfilm, amit az egyik legnagyobb pornóoldalra töltöttek fel dűt-borít. Nemcsak a cselekménye miatt, hanem, mert kiváló példája annak, hogy milyen a mai fideszes elit, hogyan lazít, hogyan érzi jól magát.

A magát elsősorban családapaként aposztrofáló Borkai nem éppen családapaként jelenik meg a képkockákon, de érdemes figyelni arra is, milyen zene szól a háttérben. Az egész “mű” jól érzékelteti a fideszes politikai elit “nagyságát” . Miközben egy yachton luxusprostituáltakkal múlatják az időt, a háttérben “a Didi kőkemény…” című mulatós szól, ennél prolibb, ennél siralmasabb már nem is lehet. Követeljük vissza a demizsont!

Megosztás

Related posts