Az egyik miskolci Salkaházi leszármazott Veres Pált támogatja, elege lett a Fidesz kampányából

Megosztás

A fideszes városvezetés a szépkorúaknak kitalált Salkaházi Sára programmal kampányol már jóideje. Meg azzal riogatja a miskolciakat, ha ők nem lennének, ez a program sincs. Azt figyelmen kívül hagyják, hogy Veres Pál, a Velünk a Város Egyesület és az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje többször is elmondta, programjának része a Salkaházi program bővítése, színvonalasabbá tétele. A program névadójának egyik Miskolcon élő leszármazottja pedig nyílt levelet írt, amiben Veres Pált biztosítja támogatásáról. Íme:

“Nyílt levél a város fideszes vezetésének!
Szeretnénk, ha egyszer és mindenkorra tudomásul vennék, hogy mi Schalkházi leszármazottak soha nem támogattuk önöket, és a Fideszt! A város vezetése azt sem tudta, hogy itt élünk ebben a városban!! Elnéztük, hogy eddig is kampánycélokra, és szavazatvásárlásra használják a Schalkházi nevet!
A mai napon végig kínlódtuk a városi televízió ismétlését a Schalkházi bálról! Sajnos elképesztően színvonaltalan volt az egész rendezvény!!!

Szeretnénk tudatni a Veres Pált Miskolc Élére csoport tagjaival, hogy a Schalkházi család Veres Pált, és az összefogás jelöltjeit támogatjuk! Ezúton szeretnénk sok sikert kívánni a közelgő választáshoz minden nem fideszes jelöltnek,hogy tényleg VIRÁGOZZON ÚJRA MISKOLC!!!

Révay Péter”

A nyílt levelet olvasva Schalkház Miklós – aki Gödöllőn lakik – levelet írt portálunknak, amiben azt írja, a Schalkház család nevében leginkább az idősebb Schalkháznak lehetne nyilatkozni, aki unokaöccse Salkaházi Sárának. Az unokaöccs 91 éves, ezért írt a nevében levelet Schalkház Miklós, aki kijelenti, a család nem kíván elköteleződni a választás során senki mellett, persze – hozzáteszi – egyénileg mindenki azt tesz, amit jónak lát.

Megosztás

Related posts