Alakszai programja: öööö, izééé, satöbbi, satöbbi

Megosztás

Ha valós választási programról van szó, sokat nem várunk a Fidesztől, de amire a Facebookon bukkantunk még minket is meglepett. Hol vannak már az aduászok, Soros, a migránsok, meg Brüsszel, a kormánypárt miskolci tagozata nem bajlódik ezekkel. Vagy már ők is unják, vagy nem veszik komolyan a kampányt. Ez utóbbira tippelek, legalábbis, ami a jelöltjüket illeti.

De lássuk csak, mit ígér nekünk Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az egyik legfontosabb területen, az ifjúságpolitikában. Mi az, amivel meg akarja tartani a fiatalokat, amivel el akarja érni, hogy Miskolcról ne költözzenek el, vagy, ha már megtették, visszatérjenek? Először is fiatalos lendületben tartaná a várost. Hát legyen. De nem is akárhogy: belvárosi művészeti központ, sportmecénás program, satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Értik, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Ez nekem azért nem tűnik annyira konkrétnak. A kormánypárt elfoglalt jelöltjének – hiszen még mindig jegyző -, vagy nem volt ideje befejezni a posztot, vagy ennyi az elképzelése arról, mit is adhatna a fiataloknak városvezetőként. De ami a legrosszabb, a fideszeseknek ennyi pont elég. A kommentelők ugyanis arról biztosítják Alakszait, ez remek ötlet, meg haladó szellemű gondolatok. Meg satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Megosztás

Related posts