Vigyázat, Veres Pál programját már a Fidesz is szívesen lemásolná!

Megosztás

Köszönjük és személyesen is köszönöm szépen a miskolciaknak azt a 29814 választ, visszajelzést, amit a kérdéseinkre, javaslatainkra adtak! Látszik, hogy sok mindenről hasonlóan gondolkodunk. Egymásra találtunk – írja legfrissebb Facebook-posztjában Veres Pál.

A Velünk a Város Egyesület és az ellenzéki összefogás jelöltje ugyanis megkérdezte a miskolciakat Nagy-Miskolc programjáról, valamint arról, milyen változást szeretnének városukban.

“Büszke vagyok arra, hogy a közel 30000 válasz alapján a miskolciakkal együtt alakítottuk ki a programunkat, amelyet folyamatosan jelentettünk be, és folyamatosan hoztunk nyilvánosságra különböző felületeken. A program kivonata mostantól egyben is elolvasható itt: www.szinvavarosaert.hu/program” – írja a polgármesterjelölt.

“Az eddig nyilvánosságra hozott programelemeink és vállalásaink láthatóan a városvezetést is megihlették, hiszen szinte szó szerint ezeket kérdezik (saját ötletként) a miskolciaktól papír alapú kérdőíveken. Ha nem próbálják lemásolni, hanem írnak egy e-mailt nekünk, elküldtük volna, hiszen mindenkivel együttműködünk, aki tenni akar Miskolcért” – javasolja ellenfelének Veres Pál.

Majd így zárja posztját: “Szavazzunk a változásra! Virágozzon Nagy-Miskolc!”

Megosztás

Related posts