Kamerára vették, ahogy megcsalja a feleségét, majd 5 milliót kértek a felvételért

Megosztás

A Békéscsabai Járási Ügyészség három férfi és három nő ellen emelt vádat, akik titokban felvett szexvideóval zsaroltak meg egy férfit.

Egy 27 és egy 29 éves nagykamarási nő az interneten hirdette magát, és egy gyulai lakásban várta a kuncsaftokat. Idén június 10-én, a hajnali órákban egy férfi hívta fel a honlapon magát Szandra néven hirdető 27 éves személyt, akivel 6 órára találkozót beszélt meg a lakásban. 

Csakhogy mielőtt a férfi megérkezett volna, a két nő egy mobiltelefont állított be a szobában, amivel titokban felvették a szexet, hogy később a videóval zsarolhassák a férfit, akiről azt gondolták, hogy jó anyagi helyzetben van

Három nappal később aztán a 27 éves nő azzal hívta fel a férfit, hogy a lakás főbérlője a tudtán kívül videófelvételeket készített róluk, és a segítségét kérte, nehogy kiderüljön, mivel foglalkozik. Rövid idő múlva a 29 éves nő is felhívta a férfit, de ő már azzal fenyegette, hogy a felvételt megmutatja a feleségének, illetve feltölti az internetre, ha nem fizet 5 millió forintot. Hogy tényleg komolyan vegye a fenyegetést, a két nő kiderítette a férfi élettársának nevét, és küldtek neki egy képet a családi házukról is. Az egyik hívás alkalmával a 29 éves nő azzal is megfenyegette a férfit, hogy feljelenti a rendőrségen, mivel a nő, akivel lefeküdt, nem töltötte be a 18. életévét.

A megzsarolt férfi először alkudozni kezdett, amire a nők már csak 1,5-2 millió forintot követeltek a mobiltelefon és a memóriakártya átadásáért, majd sikerült részletfizetést kérnie, így először csak 500 ezer forintot kellett volna a megbeszélt időpontban az egyik Csabaszabadiban lévő buszmegálló kukájába rejtenie.

Közben az ügyről értesült a nők családjai is, ezért ők mentek el a kukához a pénzért.

A megzsarolt férfi azonban értesítette a rendőrséget, így a megjelölt időpontban nemcsak a zsarolók családtagjai, hanem a rendőrök is megjelentek a helyszínen, és éppen akkor érték tetten őket, amikor az anyós a kukából kiemelte a pénznek hitt csomagot. A Békéscsabai Járási Ügyészség társtettesként elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az elkövetőkkel szemben, és részben végrehajtandó, részben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik – írta a 444.hu.

Megosztás

Related posts