Amíg a Miskolci Napló a városháza szócsöve, a miskolciak nem kérnek belőle

Megosztás

Mivel az elmúlt héthez képest nem történt változás a Miskolci Napló témáit illetően, a civilek és az ellenzéki összefogás politikusai újra piroslapot mutattak a lapot kiadó MIKOM Kft.-nek. A székház elé ezúttal is Badány Lajos, a Jobbik politikusa hívta a demonstrálókat, megelégelve, hogy az önkormányzat médiumai évek óta félretájékoztatják a miskolci lakosságot, álhíreket terjesztenek, teljes mértékben a városvezetés propaganda szócsövévé váltak. Azt is kifogásolta, hogy teszik mindezt közpénzből. Nem is kevésből, hiszen a költségvetésből évente 400 milliót költ az önkormányzat arra, hogy a Miskolci Napló folyamatosan dicsérje, istenítse munkájukat.

Már a múlt hét szerdán is tartottak tüntetést, bojkottot hirdetve az újság ellen. Akkor csaknem félszázan vettek részt az eseményen, a mostani demonstráció azonban már sokkal több embert vonzott. Már csak azért is, mert sokukat felháborított, hogy az előzőn ellentüntetők zavarták meg a békésen demonstrálókat. Ráadásul az ellentüntetőknek területfoglalási engedélyük sem volt. Talán azt gondolták, elég annyi, ha a Fidesz küldi őket.

Badány Lajos most elmondta, az elmúlt héthez képest semmi nem változott a város lapjában, az ellenzék ugyanúgy nem kap helyet, illetve csak akkor, ha gyalázni kell őket, vagy éppen álhíreket, hazugságokat terjeszteni róluk.

“Ez a lap mára olvashatatlanná vált, ráadásul 400 millió forintot húz ki évente a miskolciak zsebéből. Ezért a Velünk a Város lokálpatrióta szervezetei bojkottot hirdetnek az újság ellen, amíg az nem tér vissza a hiteles, és kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz” – fogalmazta meg.

Majd ismételten kukába került az újság, mint mentálisan veszélyes hulladék.

A demonstráció folytatódik, a következő szerdán délután 5 órakor újra a MIKOM elé vonulnak a tiltakozók.

Megosztás

Related posts