A miskolci fideszesek öt főbűne

Megosztás

Kriza Ákos 2010. óta tartó városvezetése nagyon sok kárt okozott a miskolci embereknek. A teljesség igénye nélkül összeszedtük Miskolc fideszes városvezetésének 5 főbűnét – írja a miskolc.ezalenyeg.hu.

1. Még saját kormányuknál sem tudtak lobbizni

Még a saját kormányuknál is képtelenek voltak sikeresen lobbizni. A Fidesz-báb városvezetés roppant kevés fejlesztést hozott Miskolcra, pedig a város fellendítésére minden feltétel adott volt. Újítani akaró elképzelés fejlesztési területen mégsem jött be 2010. óta a városba.

2. Csak egymással marakodtak

Miskolc fideszes városvezetése Krizával az élen képtelen volt normális munkakapcsolat kialakítására a szintén fideszes Csöbör Katalin helyi országgyűlési képviselővel. Többet vitatkoztak a korrupciós megoldások kedvezményezettjein, mint azon, hogyan lesz jobb a városnak. Marakodtak azon, hogy lopjanak még többet, ahelyett, hogy a polgárok érdekét nézték volna.

3. Az egyetlen potenciális fejlesztést is elbukták

Krizáék még az egyetlen új fejlesztést is elbukták, ami a városba érkezett volna. Mindannyian emlékezhetünk arra, hogy a BMW gyárat tervezett építeni Miskolcon, végül mégis inkább Debrecent választották.

4. Nem állították le az elvándorlást 

Ahogy jöttek létre új munkahelyek, úgy szűntek meg a régiek, nem meglepő módon tehát  a Fidesz-kormánynak és miskolci bábjaiknak nem sikerült megállítani, de még csak lelassítani sem az elvándorlást. 

5. A város gazdátlan

A Fidesz-bábok hatalomra kerülése óta Miskolc gazdátlan, a városépítészet és a városfejlesztés koncepciótlan, a város elhanyagolt. Folyamatosan az egymással való csatározással voltak elfoglalva, ahelyett, hogy a miskolciakért dolgoztak volna. Ez jól látható a város jelenlegi állapotán. 

Megosztás

Related posts