Sorra verik le az ellenzéki plakátokat Miskolcon

Megosztás

Pár egyszerű kérdőmondat jutott eszembe: azon a hatalmas villanyoszlopon hogy-hogy nem fért el két plakát? – teszi fel a kérdést Hegedűs Andrea, a Velünk a Város Egyesület önkormányzati képviselőjelöltje. Kérdése persze költői, és annak kapcsán merült fel, hogy az ő plakátjait is – mint csaknem minden ellenzéki aspiránsét – sikerült leverni. ű

A képen a következők lehetnek: fa és túra/szabadtéri

“Vajon kinek árthatott ott az én kampányfotóm? Véletlenül “beleakadt” a drótvágó a plakátomat rögzítő drótba mindkét oldalon? Ezek a “naív” kérdések merültek fel bennem ma este, amikor elhaladtam a 3. számú választókerületben a Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola előtt, mely az egyik szavazóköröm helyszíne lesz október 13-án” – írta posztjában.

A képen a következők lehetnek: éjszaka és túra/szabadtéri

Nem ő az egyetlen, aki arra panaszkodik, hogy sorra tűnnek el a választási plakátjai az oszlopokról. A Győri kapuban is “segítette a gravitáció” a hirdetmények esését, a belvárosban is, és szinte egész Miskolcon. Vannak olyan helyek, ahol a kamaerák kereszttűzében történt mindez. Illúzióink nincsenek, ha a miskolci “csodakamerák” biztos, nem láttak semmit.

Megosztás

Related posts