Bojkott a Miskolci Napló ellen, újra tüntetnek a kiadó előtt

Megosztás

Újra tüntetnek civilek és az ellenzéki összefogás a Miskolci Naplót kiadó MIKOM Kft. előtt szerdán délután öt órakor. A múlt héten már demonstráltak, mivel úgy gondolják, a város médiumai félretájékoztatják a miskolciakat, álhíreket terjesztenek, és a Fidesz-KDNP szócsöveként működnek. Egyébként ezt már a bíróság is megállapította, és pénzbírság megfizetésére kötelezte a céget.

Badány Lajos jobbikos politikus a múlt szerdai tüntetésen azt ígérte, amíg a városi lap stílusa nem változik, bojkottálják az újságot. Most pedig újra tiltakozást hirdet.

Tüntetés a Miskolci Napló médiapolitikája ellen

A Velünk a Város Egyesület tiltakozó akciót hirdetett a Miskolci Napló és a Mikom kft ellen, mivel a közpénzen fenntartott médium nem teljesíti a kiegyensúlyozott és hiteles tájékoztatás követelményét. Tekintettel arra, hogy a közszolgálati és helyi média – szokása szerint – a helyi Fidesz irodából fülünk hallatára odavezényelt ellentüntetők akcióját méltatta, mint lakossági "spontán" megnyilvánulást, a rendezvényről készült videóban tettem közzé a valós eseményeket. Következő tüntetésünk 2019. 09. 18-án (szerdán) 17 órakor lesz ugyanezen a helyszínen. Csatlakozz hozzánk!

Posted by Badány Lajos on Saturday, September 14, 2019

Megosztás

Related posts