Veres Pálnak kamu szórólappal próbál aláásni a Fidesz

Megosztás

Ne vezessen meg senkit, a cikk alján lévő szórólap hamis, nem meglepő módon a fideszes propagandagépezet “alkotása”.

A szórólapon Gyurcsány és Veres Pál van összeszerkesztve egymás mellé, mintha a bukott ex-miniszterelnök embere lenne a független miskolci polgármesterjelölt. Úgy néz ki, hogy Alakszai emberei annyira kétségbe vannak esve, hogy már ennyire aljas és olcsó trükkökkel próbálkoznak.

A gimnáziumigazgatóról a már több, egyéb nagyvárosban látott módon először egy különös közvélemény-kutatásban kérték ki a helyiek „véleményét”, hogy szavaznának-e rá, ha kiderülne róla, hogy Gyurcsány embere.

Ennek folyományaként, pár nappal később egy 15 éves, fekete-fehér újságfotó bukkant fel ennek igazolására a minapban. A régi fotó egyébként a Veres vezette Földes-gimnázium tornacsarnokának átadásán készült, ahol a későbbi miniszterelnök még sportminiszterként volt jelen, tehát nem pártpolitikai minősítésben találkoztak. Persze ezen felbuzdulva, a „bizonyítékok” birtokában már napi szinten, tényként olvassa a fejére a miskolci önkormányzati média a DK elnökével való állítólagos szoros kapcsolatot. 

A szórólap egyébként abszolút törvényt sértő, ugyanis még impresszum sincs rajta. Persze ha lenne, akkor az egyszeri, felületes nézelődőnek is feltűnne elsőre, ha kiderülne a szórólapról, hogy kinek a kreálmánya is valójában. Egyébként nem vitték túlzásba, nem elég hogy a betűtípus és a dizájn se stimmel, arról nem is beszélve hogy valamiért a logókat már nem merték rátenni.

Az eset rendkívül felháborító, de nem csak Miskolcon, hanem például Szegeden is próbálkoztak hasonlóval. Ott már meg is történt a feljelentés, valószínűleg nálunk se kell majd sokat várni rá.

Mutatjuk a hamis szórólapot:

Megosztás

Related posts