DVTK: Feczkó nagytakarítást végzett – fél csapatnyi játékost tett ki a keretből

Megosztás

A diósgyőriek új vezetőedzője drasztikus változtatásokat eszközölt a keretben: hat játékost is a tartalékcsapatba száműzött – írja a Csakfoci.hu.

Kemény lépésre szánta el magát a Diósgyőri VTK válogatott szünetben kinevezett új vezetőedzője Feczkó Tamás, aki úgy döntött, hogy hat játékos,
BRANKO MIHAJLOVIC, ISMAILA OUSMAN, MARTIN JUHAR, YANNICK NDZOUMOU, ÓVÁRI ZSOLT ÉS TERNOVÁN PATRIK A SZERDAI NAPTÓL KIZÁRÓLAG A TARTALÉK CSAPAT EDZÉSEIT LÁTOGATHATJÁK.

Mivel jelenleg mindannyian a DVTK játékosai, amennyiben az NB III-as csapat vezetőedzője úgy határoz, akár pályára is léphetnek – írja a dvtk.eu.
A miskolciak 42 éves vezetőedzője múlt héten vette át az utolsó helyen álló együttes irányítását, miután távozott Fernando Ferndández, a kispadon történt változás óta pedig már a klub leigazolta a Ferencvárostól Rui Pedrót, a legutóbb a Mezőkövesden játszó Iszlai Bencét, valamint a korábbi Vidi-támadót, Mirko Ivanovskit.
Feczkó múlt hét pénteken felkészülési mérkőzésen már bemutatkozott a DVTK kispadján, akkor háromgólos előnyről kaptak ki 4-3-ra a másodosztályú Kazincbarcikától, első tétmeccsén pedig a hétvégén a ZTE-t fogadják a borsodiak.

Megosztás

Related posts