A miskolci utcafórumon leginkább a közbiztonságra panaszkodtak

Megosztás

Utcafórumot tartott a napokban Veres Pál, a miskolci civilek és az ellenzéki összefogás által támogatott polgármesterjelölt, Bazin Levente önkormányzati képviselőjelölt és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselő a Tátra, Torontáli és Nemzetőr utca lakóinak. A fórumon több mint félszázan vettek részt, ahol dr. Varga László hangsúlyozta: az összefogás Miskolcért, a miskolciak érdekében jött létre, és azért, hogy a korrupt, csaló kormánypárti politikusokat leválthassák Miskolc éléről.


Bazin Levente ismertette a polgármesterjelöltnek a lakosok problémáit, panaszait: a közterek elhanyagoltságát, a közvilágítás hiányosságát, valamint az utak kritikus állapotát. Szóba került a 16-os buszmegálló átköltöztetése a Testvériség és Torontáli utcák közötti szakaszra, az emlékmű körüli tér rendbetétele és felvirágoztatása. A legfőbb gond azonban a közbiztonság hiánya volt, amely azon a területen különösen probléma.
Veres Pál támogatásáról biztosította a jelenlévőket, majd elmondta, a közbiztonság kérdésében a következőt tudja kínálni: “Azt gondolom azonnali beavatkozásra van szükség: hatékonyabbá és határozottabbá kell tenni a városi rendészet munkáját: a békés emberek és parkolási szabálysértések helyett a figyelmüket a valódi bűnözésre fordítsák. Szorosabbra fűzzük a viszonyt a Belügyminisztériummal és a rendőrséggel, hogy több járőr jusson a miskolci utcákra magasabb bérekért, akár városi bérpótlékért.”

Megosztás

Related posts