Pereces már messze van a miskolci városvezetésnek

Megosztás

Alig akad olyan városi rendezvény, amelyen Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje ne venne részt mostanság. Igaz, sokszor nehéz eldönteni, ezt milyen minőségben teszi: a törvényesség őreként, vagy éppen aspiránsként. Ott van, ha iskolát kell átadni, ha a polgármestert kell helyettesíteni – igaz ilyen esetekre van két alpolgármesterünk is -, ha el kell vegyülni a tömegben, vagy éppen a sörfesztiválon kell koccintani a választókkal. Ha nehezen is, de találtunk olyan ünnepséget, ahol sem Alakszai Zoltán, sem a város nem képviseltette magát. Úgy tűnik, a bányászok, a perecesiek kevésbé fontosak a számukra.

Veres Pál polgármesterjelölt, Bazin Levente képviselőjelölt és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselő azonban tiszteletüket tették a 69. Bányásznapon szombaton, Perecesen.

A helyiek kifogásolták, hogy rendhagyó módon nem hogy fideszes városvezető, de még a képviselőjelöltjük sem vett részt a koszorúzáson és a későbbi megnyitón, rendezvényeken sem. Bár távolmaradásuk előre sejthető volt, hiszen az önkormányzat idén már anyagilag sem támogatta a rendezvényt, így jóval szűkebb keretek között tudták csak megrendezni.

Veres Pál és Bazin Levente azonban beszélgettek a helyiekkel, meghallgatták a problémákat, amelyek főleg a helyi polgárőrség és a civilek anyagi elhanyagoltságáról szóltak. A két jelölt biztosította a közöségeket anyagi- és eszköztámogatásukról.

Megosztás

Related posts