Kémbotrány vezeti fel a DVTK mai meccsét

Megosztás

Meglepő állítással hangol a DVTK edzője az eddig 100 százalékos Mezőkövesd elleni NB I-es párharcra. A miskolciak spanyol mestere szerint a Kövesd kémeket küldött csapata edzésére. Hogy ebből mi sül ki, azt szombaton este meglátjuk. Az NB I 4. fordulójában a Fradi a Puskás Akadémia, a MOL Fehérvár a Paks otthonában lép fel. A két újonc egymás elleni találkozóján pedig az egyik csapat – döntetlen esetén mindkettő – elmozdul a nulla pontról – számol be az Origo.hu.

Papíron nem a DVTK-Mezőkövesd meccs lesz a forduló kiemelkedő összecsapása – bár a Mezőkövesd eddig három meccsből hámat megnyert és klubcsúcsot állított fel, hiszen az együttes még soha nem nyert sorozatban három találkozót az NB I rajtján. Egy kissé szokatlan ügy miatt azonban mégis ezzel az összecsapással foglalkozunk először.

KÉMÜGY MISKOLCON?

„A mezőkövesdiek kiváló eredménysorral kezdték a bajnokságot, a tabella második helyezettje érkezik Diósgyőrbe, ezért újabb kemény mérkőzésre számítok. Több szempontból is különleges mérkőzést láthatunk majd.

Fernando Fernandez, a DVTK edzője kémeket látott MiskolconFOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO

Egyrészt egy megyei vetélytárssal találkozunk, és az ilyen meccsek mindig kiemelkednek a többi közül, másrészt azt se felejtsük el, hogy az előző bajnokságban egyszer sem tudtuk legyőzni a Mezőkövesdet: idegenben kétszer vereséget szenvedtünk, itthon pedig döntetlenre végeztünk.

Majd most jön a lényeg:

Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját. A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk: Danilović – Shestakov, Ndzoumou, Karan, Vági – Tóth Ba., Márkvárt – Ternován, Korbély, Tajti – Prosser” – mondta az edző, Fernando Fernandez

A Mezőkövesd a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában cáfolta, hogy ilyet tett volna.

Az idény eddigi meglepetéscsapata, a Mezőkövesd elsősorban annak köszönheti sikereit, hogy rendkívül stabil a védekezése, elöl pedig a középpályás Cseri Tamás klasszis megoldásai és góljai segítették Kuttor Attila csapatát, melynek mostani ellenfele holtversenyben a legtöbb gólt kapta. Ráadásul a mezőkövesdi együttes pénteken leigazolta a DVSC hórihorgas támadóját, Takács Tamást.

Megosztás

Related posts