Ilyen “jó” a miskolci közbiztonság: összeverték a kapitányságvezető-helyettest

Megosztás

Három férfi Miskolc egyik legforgalmasabb csomópontjában, a Villanyrendőrnél támadta meg és rabolta ki a városi rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét szombat éjjel. Az Index értesülése szerint a helyszínre éjjel negyed kettő körül mentőket is hívtak, de mire kiértek, a környéket ellepték a rendőrök. A mentők végül senkit nem szállítottak kórházba.

A lap megkeresésére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya ma rövid válaszában megerősítette a hírt és hozzátette, hogy a rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták és eljárást indítottak ellenük.

A rendőrség további tájékoztatást nem adott, de a megyei főügyészség azzzal az információval szolgált, hogy szombat éjjel egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalember megtámadott egy férfit.

Ellenük csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás, az ügyészség augusztus 18-án pedig indítványozta a letartóztatásukat, melyet a bíróság még aznap el is rendelt. 

Az Index szerint a rendőr gerinccsigolyája sérült meg és a három kamasz a férfi mobiltelefonját vette el.

Megosztás

Related posts