Kriza Ákos nem beszél a barátjával? Strandokról biztos, nem

Megosztás

Zoltán rájött, hogy programot kell mondani, ezért ismertette „Fő programpontjait” – újra Facebook-poszttal jelentkezett dr. Simon Gábor, a szocialisták miskolci frakcióvezetője. Tette ezt annak kapcsán, hogy dr. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a közelmúltban ismertette programjának három fő pontját. A diósgyőri strand újranyitását, a közbiztonság javítását, illetve – éves szinten – ötezer forintot ígért a miskolci nyugdíjasoknak.

Dr. Simon Gábor szerint a polgármesterjelölt: “Folytatni akarja Kriza Ákos tevékenységét, akivel hat éve bezárták a Diósgyőri strandot. Most azt mondja, hogy újjáépíti azt. Tavaly november 15-én együtt ültek a pulpitusnál, amikor a közmeghallgatáson bejelentették „az eredeti helyén nem lehetséges megnyitni a Diósgyőri strandot”. Azért ehhez a bejelentéshez pofa kell! Ígér még egyszeri 5 ezer forintot (ami havi 83 forint), még jó, hogy nem egy doboz gyufát! És természetesen közbiztonságot is ígér…csak azt nem tudom miért, hiszen kilenc éve két hét alatt rend lett.”

És azoknak, akik még kételkednének, idézet a boon tavalyi cikkéből, ami a közmeghallgatásról tudósított: “Szó volt a Diósgyőri Várfürdőről, amelyet a vár és környéke rekonstrukciója, fejlesztése kapcsán zártak be. Most – az újranyitást szorgalmazók nevében – Bucsay István szólalt fel, mondván: sokaknak a várfürdő megmentése a szívügyük. Elmondta, hogy dr. Kriza Ákos polgármester négy évvel ezelőtt azt ígérte, hogy a vár felújítását követően a fürdőt és a hozzá tartozó különleges környezetű szaunát visszakapja a közönség. Befejeződött a vár felújításának első szakasza, elkészült a Lovagi Tornák Tere, de a fürdőről semmi hír.

Dr. Kriza Ákos polgármester elmondta, hogy teljességgel bizonyossá vált, hogy eredeti helyszínén, vagy a közelben nem lehet újranyitni a várfürdőt. Újabb fejlesztés előtt áll a vár és környéke és ez kizárja a lehetőséget…”

Dr. Alakszai Zoltán programjából ezek után úgy tűnik, hiába tartja magát Kriza Ákos barátjának, igazából nem beszélgetnek egymással. A miskolci strandokról, biztos, hogy nem.

Megosztás

Related posts