“Zoltánnak nincs programja, ezért Zoltán a barátja betegségével kampányol”

Megosztás

“Zoltánnak nincs programja, ezért Zoltán a barátja betegségével kampányol” – írja Facebook-bejegyzésében dr. Simon Gábor, a szocialisták miskolci frakcióvezetője. Teszi mindezt annak kapcsán, hogy a napokban dr. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje közleményében azt írta, ” a magát függetlennek nevező ellenzék két lábbal szállt bele a jelenlegi polgármesterbe, Kriza Ákosba, aki betegsége miatt kénytelen az élvonalbeli munkától visszalépni.”

Mindez persze nem igaz, amit az alábbi képek is bizonyítanak: Veres Pál, az ellenzék és civilek által is támogatott polgármester-jelölt elsőként adott ki közleményt, amelyben gyógyulást kívánt a jelenlegi polgármesternek. Ezen túl az ellenzéki jelöltek is tisztelettel írtak Kriza Ákosról.

Dr. Simon Gábor bejegyzése így folytatódik: “Ez aljas és alávaló tett. Zoltán az ellenzéket vádolja, most éppen négy jelöltet, hogy bántják a barátját. Melyik állítás igaz az alábbiak közül: 1. Zoltán nem tud olvasni 2. Zoltán tud olvasni, de nem érti, hogy mit olvas 3. Zoltán hazudik. A kép alapján döntse el ön, hogy mi a válasz.”

Megosztás

Related posts