A zombikat is figyeli a miskolci kamera?

Megosztás

“Fontos mérföldkőhöz ért Miskolc – 900 db intelligens kamera vigyázza majd a miskolciak biztonságát” – adta hírül Facebook-oldalán Kriza Ákos polgármester. A kommentelők azonban nem voltak lelkesek, sorra vetik fel azokat a problémákat, amelyekkel szembesülnek a városban nap mint nap. Szó esik többek között arról is, hogy hiába a kamerák, a rendészek, Miskolc nem biztonságos város. Elég csak végigmenni hétvégén a belvárosban, már nem is részegekkel, sokkal inkább bedrogozott zombikkal találkozhatunk. Hogy ezen majd mennyiben segít a kamera, azt nem tudni, de a polgármester büszkén hirdeti: ” Az Operatív Műveleti Központban már az utolsó simítások zajlanak, a 24 monitorból álló 11 méter hosszú videófalnak már a látványa is monumentális.”

Amíg elkészül, olvasgassuk a kommenteket:

“Amikor meg szükség lenne a kamera felvételre,mert történt valami,jön a válasz: óhh jajj elnézést,pont akkor,pont ott az a kamera nem működött. Vagy óhh jajj elnézést,de a kamera nem lát el addig.”

” Sajnos nagyon sok problémás hely van már Miskolcon(elmondhatjuk hogy szinte mindenhol)….!!!!!itt a problémát kellene megoldani..mert ha már esetleg megölnek..sokra megyünk a kamerával…nem rosz persze az ötlet..Dee ide sajnos ez kevés!!”

” Èn úgy gondolom hogy igen nagyszerű már már olyan mint amikor a holdra menne valaki De èn akkor lennèk igazán büszke ha nem lenne szüksèg ilyen beruházásra, ha nem lenne olyan sok lump ,betörő, tolvaj, garázda a városunkban.”

” A nagytestvér mindent lát!”

Megosztás

Related posts