Kövér: Nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek négy gyereke van

Megosztás

Kövér László azt mondta, a demográfiai helyzet javításához a gyermekvállalás útjában álló akadályok lebontásán túl mentalitásváltásra is szükség van. Szerinte Magyarország élen jár Európában abban, hogy a hazai összterméke (GDP) közel öt százalékát fordítja a népesedéspolitikára, de a kormány családpolitikája csak azt célozza, hogy elhárítsa a gyermekvállalás fizikai és anyagi akadályait a fiatalok útjából. A munka neheze csak ezután jön – írja az Index.hu.

Az Országgyűlés elnöke Gyergyószentmiklóson osztotta meg demográfiáról alkotott gondolatait, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület nyári táborában szervezett pódiumbeszélgetésen.

Itt azt mondta:

RÁ KELL ÉBRESZTENI AZ EMBEREKET ARRA, HOGY NEM AZ A JÓ MAGYAR, AKI MAGYARUL BESZÉL, HANEM AZ, AKINEK HÁROM-NÉGY GYERMEKE, 9-16 UNOKÁJA VAN, VALAMENNYIEN MAGYARUL BESZÉLNEK, ÉS ELKÖTELEZETTEK A NEMZET ÜGYE IRÁNT.

Azt is mondta, a magyar nép érdekéért és jólétéért a kormány sok konfliktust vállalt, gazdasági érdekeket sértett.

Senki sem szereti a balhés gyereket. Ha ezerszer igaza van, akkor is megpróbálják kiközösíteni

– érzékeltette azokat a nemzetközi viszonyokat, amelyek között szerinte érvényesíteni kell a magyar érdeket, írja az MTI.

Kövér László egyébként gyakran szereti megosztani véleményét másokkal. Nemrégiben például arról beszélt, szerinte a normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak, és nincs különbség sem a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. De azt is mondta, a klímaváltozás csak az agymosó média miatt érdekli az embereket.

Megosztás

Related posts