Kényelem a legkisebbek számára

Megosztás

Kisgyermek ruhák, gyerekruhák, rövid ujjú body, hosszú ujjú body, gyerek nadrág, kislány ruha, kezeslábas, gyerek kardigán. A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Fenntartható megoldások és bőrbarát, kellemes anyagok – a gyerekruháknál különösen fontos szempontok ezek, a Tchibo webáruház heti ajánlatában pedig épp ilyen darabokat találunk, hiszen ezúttal a főszerepet a legkisebbek kapják! Ágyneműk, ruhák és egyéb kiegészítők közül válogathatunk, és tehetjük mindezt nyugodt szívvel, tudva, hogy csak a legjobb minőségű és a fenntarthatóságot is előtérbe helyező termékek kerülhettek a kínálatba!

A legkisebbek számára kínálnak kényelmes viseletet a rövid ujjú body szettek, melyekben 3-3 bodyt találunk, a kisebb méretekben (50/56-62/68) átlapolós fazonnal, amelyek teljesen szétnyitható kialakításukkal segítik az öltöztetést, a nagyobb méretekben pedig (74/80-98/104) belebújós kialakítással. A body-k bőrbarát, tiszta pamut anyaga megfelel a GOTS szabványnak is, így mind a kékes-szürkés, bálnákkal díszített, mint a rózsaszínes-szürkés, delfinnel díszített darabok esetén biztosak lehetünk benne, hogy a kicsik kényelme zavartalan lesz – hűvösebb idő esetén is, hiszen a kínálatban azonos paraméterekkel rendelkező, ám hosszú ujjú body szettet is találunk, mindkét színösszeállítás esetén hasonló darabokkal.

A kisgyerek jersey nadrág széles, szaladgálás közben is megfelelő tartást biztosító rugalmas derékrészén kontrasztszínű megkötőt találunk: a világoskék alapon fehér pöttyös darab esetén fehéret, a szürke nadrág esetén pedig sötétkéket – ez utóbbi darabot továbbá egy sötétkék, jersey anyagból készült, rávarrt bálna is díszíti. A bőrbarát, tiszta pamut anyag biztosítja a kényelmet az egész napos játszás során

A kislány jerseyruha kék alapon fehér pöttyös megjelenése hasonló, mint a nadrágé, ez azonban kellemesen puha pamut-sztreccs anyagból készült – ám továbbra is a GOTS szabványnak megfelelve. A hátul patentgombokkal zárható ruhácska hosszú ujjú, alját pedig vidám fodor díszíti, így a kis hölgyek már egészen pici koruktól kezdve megtapasztalhatják, hogy a kényelem és a csinos megjelenés egyáltalán nem zárják ki egymást!

leggings.jpg

A ruhához, de egy finom, puha felsőhöz is ideális választás a leggings szett, amely egy szürke alapon kék-fehér pöttyökkel díszített és egy sötétkék darabot tartalmaz. Pamut-sztreccs anyaguk a GOTS szabványnak megfelelő, miközben elasztán tartalmuknak köszönhetően formatartók és kényelmes viseletet biztosítanak. Rugalmas derékrészük megbízhatóan tartja őket a helyükön, hogy a tökéletes kényelem még a legelszántabban játszó, szaladgáló kicsik számára is alapvető legyen!


A szürke kisgyerek kezeslábas kisfiúk és kislányok számára is szuper viselet bőrbarát, tiszta pamutanyagának köszönhetően. A formatartó, puha single-jersey anyagból, 62/68-as és 86/92-es méret között átlapolós fazonú öltözet alul is teljesen szétnyitható, patengombokkal záródó megoldással készült, hogy a legkisebbeket igazán könnyű legyen öltöztetni. A kis kezeslábast elől vidám bálnaminta díszíti, hogy a gyerekek mindig örömmel bújjanak bele!

Megosztás

Related posts