Géppisztolyt, hangtompítót és drogot találtak egy borsodi víkendházban

Megosztás

Lőszert, kétcsöves sörétes puskát, vadászpuskát, pisztolyt, gépfegyvert, hangtompítót és kábítószert is talált a Terrorelhárítási Központ és a Nemzeti Nyomozó Iroda egy Kazincbarcika és Tardona között található hétvégi házban, írja a Police.hu

A nyomozók információkat kaptak arról, hogy a 43 éves férfi lőfegyvereket vagy azok utánzatait, illetve kábítószert tart a házban. Július 19-én ezért házkutatást tartottak a nyaralóban.

A hétvégi házban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai, továbbá a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói hajtották végre az összehangolt akciót.  A rendőrök számos lőszert, kétcsöves sörétes puskát, vadász lőfegyvert, kézi lőfegyvereket, gépfegyvert, az ahhoz tartozó lőszereket, hangtompítót továbbá kábítószert találtak, és foglaltak le a házkutatás eredményeként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel visszaélés és kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indított eljárást  egy 43 éves ormosbányai férfival szemben.  A bíróság július 22-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Megosztás

Related posts

Leave a Comment