“Tudtátok-e szerencsi barátaim, testvéreim?”

Megosztás

“Szerencsi barátaim, testvéreim, azt tudtátok, hogy Szerencsen van egy hatalmas katonai, logisztikai központ, ‘mely ebben a kiemelten hátrányos körzetben (!!!) már 3, azaz három éve ad nektek folyamatos és jól fizető munkát? Nem tudtátok? – kezdi Facebook-posztját Herczeg Zoltán divattervező. Mindezt annak a hírnek kapcsán írja, amelyről portálunk is beszámolt: közel félmilliárdot költött egy papíron megépült szerencsi telephelyre a kormány, de ott csak a tücskök ciripelnek.

Herczeg Zoltán így folytatja: “És azt tudtátok, hogy erre a speciális haditechnikai intermodális logisztikai és felújító központra kaptatok 447.786.550.-, azaz majdnem FÉL MILLIÁRD FORINTot? Nem tudtátok?
Pedig ez csak előleg a majdnem 1 milliárd, egész pontosan 951.518.000,- Ft-ból, a beruházás teljes összegéből, bár ez a 448 millió már a szerencsi Licet ’95 Kft-nek kiutalt, kifizetett, számlákkal leigazolt összeg. Ügyvezetője és tulajdonosa egy bizonyos Nyíri Zsolt (1957.06.02.) Nem tudtátok?
És azt tudjátok-e, hogy ebből a 448 millió, kiutalt, kifizetett forintból mennyi maradt és főleg kinél, és hogy ez a logisztikai, katonai központ hol is van tulajdonképpen Szerencsen? Nem tudjátok?
Na, hát kedves szerencsi barátim, a közelgő önkormányzati választásokon ilyen és ehhez hasonló kérdéseket illik majd feltenni a szép öltönyben, széles mosollyal kiplakátolt ex-városvezetésnek, a KonczFerenceknek és NyíriTiboroknak, akik ilyen szép és hasznos katonai logisztikai központot építettek nektek, a kiemelten hátrányos helyzetű választóinak, hogy sok-sok munkátok és sok-sok pénzetek legyen zorbánviktor nagy örömére!
Segítek kedves barátaim: a képen a fél milliárdból megvalósult beruházás látható! Végül is gyomot kaszálni lehet rajta havi 54 ezres közmunka gázsiért. Az is valami…
Jó munkát, jó egészséget, kitartást, józanságot és higgadtságot kívánok nektek csupaszívből!”

Megosztás

Related posts

Leave a Comment