A KDNP kilencmillió forintot költ az új reklámfilmjükbe

Megosztás

Összesen 8,9 millió forintért rendelt meg egy imázsfilmet júniusban a KDNP parlamenti frakciója. Az erről szóló szerződést Harrach Péter írta alá – derül ki a parlament üvegzseb oldaláról. A „szabadkézi vételnek” (vagyis, a közbeszerzési értékhatárt el nem érő megbízásnak) számító munkát az Igen Média Kft. kapta meg, Réti László ügyvezető pedig vállalta, hogy szeptember 21-ig legyártják a produkciót.

Hogy miért őket kérték el a feladatra, a rövidke leírásból nem derül ki, az viszont tudható, hogy az Igen Média nem először kap parlamenti munkát: korábban 11, 3 millió forintért, az Országgyűlés Hivatalának megbízásából készíthettek filmet Tisza István életéről is. Arról sem tudni sokat, hogy mikor jelenne meg, és pontosan miről szólna ez az imázsfilm, hogyan tennék népszerűbbé a közvéleményben leginkább csak a Fidesz csendestársaként számon tartott pártot.

A megbízás további érdekessége, hogy A Kft.-ben tag és társtulajdonos a Válasz Online jelenlegi és a Heti Válasz korábbi munkatársaként ismert Borbás Barna is.

A Válasz Online hangsúlyozottan pártközpontoktól független, konzervatív portál, így adja magát a kérdés, hogy Borbás hogyan vehet részt a KDNP-s projektben.

nepszava.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment