Ózdon is összefogott az ellenzék, Janiczak Dávid a jelölt

Megosztás

Kisebb ceremónia kíséretében jelentették be csütörtökön ellenzéki pártok és szervezetek Ózdon, hogy nem indítanak saját jelöltet az őszi önkormányzati választásokon a város vezetésére, hanem Janiczak Dávid (Jobbik) személyében egy jelölt mögé állnak be.

Az ezt bejelentő sajtótájékoztatón a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviselői egyenként letették a zászlóikat, ezzel kifejezve az egységet. Janiczak így Ózdiakért és Ózdért Egyesület nevében fog indulni ősszel, hogy újra megszerezze a polgármesteri címet.

A jelenlevő pártok és szervezetek külön nyilatkozatban erősítették meg szándékukat az együttműködésre:

„Alulírottak kinyilvánítjuk, hogy a 2019-es önkormányzati választáson Ózd városban az Ózdiakért és Ózdért Egyesület, mint jelölőszervezet támogatásával méretjük meg magunkat az alábbiak szerint. A kampány során mind együttműködve, egy csapatként, a város és lakóinak érdekeit szem előtt tartva, fogunk dolgozni. A választáson indulókat nem ellenségként, hanem ellenfélként kezelve, sportszerűen, tisztességesen, érveket ütköztetve, célokat megjelenítve és nem személyeskedve kívánunk dolgozni. Ugyanezt az ellenfeleinktől is elvárjuk.”

merce.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment