Úgy tűnik, hogy a focicsapatok nem kedvelik Mészáros Lőrinc márkáját

Megosztás

Tavaly nyár óta a pécsi is azon csapatok közé tartozik, amely tagjai felhúzhatják a “nemzetközi multikat is térdre kényszerítő” magyar sportmárka, a 2rule mezét.

Átmeneti problémák voltak ugyan, mert a Mészáros Lőrincéktől 4,5 millió forintért megrendelt mezek jó részének leszállítása a Szabad Pécs korábbi cikke szerint alaposan megcsúszott. Így a felnőtt csapat ugyan a meccsekre 2rule-ban futott ki, de a teljes utánpótlásnak inkább már a Macrontól rendeltek felszerelést előbb 5, majd 10 millió forintért. 

Az NB III-as pécsi csapat most nyáron viszont világrekordot döntött a legrövidebb idő alatt a legtöbb mez bemutatásával, a meccset megelőzően 5 különböző mezben is mutatkoztak, azonban a Mészáros Lőrinc féle 2rule nem volt köztük.

A meccs napján a várakozások ellenére Nike-ban léptek pályára, sehol se bukkant fel “mészárosmezes” játékos.

A 2rule egy éve indult, azonnal három NBI-es csapattal (Puskás Akadémia, Diósgyőr és Haladás) le is szerződtek, mezeket azonban a szurkolók hosszú hónapokig nem tudtak venni sem a webshopban, sem a 2rule márkaboltban, ami zárva volt. A meccsmezeket megjöttek ugyan, de például a Diósgyőrben is sokáig az előző márkájuk felszerelésében edzettek. 

444.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment