Donald Trump milliárdos barátját kiskorúak szexkereskedelme miatt tartóztatták le

Megosztás

Kiskorúak szexkereskedelmének vádjával tartóztatta le az FBI az amerikai milliárdos vállalkozót, Donald Trump és Bill Clinton közeli barátját, Jeffrey Epsteint, akinek hétfőn kell megjelennie a bíróság előtt.

A vád szerint a férfi több tucatnyi kiskorút (legfeljebb tizennégy-tizenöt éveseket) ugyanolyan módon használt ki: készpénzzel fizetett nekik egy masszázsért, ami gyorsan szexuális zaklatásba fordult át, mindez a férfi előkelő New York-i Upper East Side-on lévő villájában vagy a Palm Beach-i otthonában. Emellett 2002 és 2005 között több tucatnyi kiskorú kereskedelmében vett részt New Yorkban és Floridában, emiatt akár negyvenöt évnyi börtönt is kaphat.

Az ügyet képviselő ügyész azt mondta:

Ha a mostani vádak igaznak bizonyulnak, az csak azt bizonyítja, hogy Epsteint már tizenkét évvel ezelőtt is meg kellett volna vádolnia a szövetségi ügyészeknek. A pénzével több mint egy évtizednyi időt vehetett magának arra, hogy elkerülje az igazságszolgáltatást, de szerencsére nem örökké. 

A 2016-os elnökválasztási kampány alatt egyébként barátját, a jelenlegi elnök Donald Trumpot egy nő azzal vádolta meg, hogy Jeffrey Epstein buliján Trump állítólag az ágyhoz kötözte, megerőszakolta és meg is verte. Mindezt akkor, amikor a nő még csak tizenhárom éves volt.

index.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment