Veres Pált mindenkivel megpróbálja összemosni a Fideszmédia

Megosztás

Szokatlan dolog történt a régiónk egyik fő Fidesz-irányította médiafelületén: Veres Pál független polgármesterjelölt egy egész – és szokatlanul terjedelmes – cikket kapott.

A minap.hu hosszú hasábokban igyekszik fejtegetni, hogy vajon Veres Pál miskolci polgármesterjelölt valóban független-e, vagy valamelyik párt indította-e titokban.

Természetesen tényeket nem tudtak közölni, hiszen se hivatalos, se kiszivárgott információ sincs semmi hasonlóról. Az elkövetkező hetekben egyébként ez változhat, hiszen mindegyik ellenzéki párt azt ígérte, hogy hamarosan döntést hoznak és nyilatkoznak arról, hogy indítanak-e saját jelöltet, vagy beállnak a független jelölt mögé.

Ami a gyakorlatban csak annyit jelent egyébként, hogy nem indítanak még egy vetélytársat a saját körükből, amivel Veres Pál igazgató esélyeit rontanák.

Az író egyébként a maga módján tényleg megpróbálta összegyűjteni a pártok tényállását, esetleges állásfoglalását az ügy kapcsán, de mivel még senki se reagálta le az esetet, elúhúzta az adu-ászukat és megpróbálta beállítani MSZP-s “gyurcsanyistának”.

A cikk egyébként azért nagyon érdekes, mert nagyon ritka, hogy a Fidesz propagandagépezete foglalkozzon független vagy ellenzéki jelöltekkel egy apróbetűs tagmondatnál többet, az pedig egyenesen példátlan hogy egy ilyen hosszú cikket szánnak valakire.

Kíváncsiak vagyunk, hogy ki mit szűr le ebből a cikkből. Esetleg egy ilyen hosszú, karaktergyilkolást előrevetítő cikk azt jelenti, hogy a fideszes városvezetés elismeri Kriza Ákos méltó ellenfelének Veres Pált?

Megosztás

Related posts

Leave a Comment