“Magyarul beszéljél, szétverem a fejedet!”

Megosztás

A Facebookon a héten elkezdett terjedni egy videó, amin az látható, hogy a tököli Tesco biztonsági őrei körbevesznek egy földön fekvő, kétségbeesett férfit, akivel a biztonsági szolgálat egyik embere agresszívan kiabál, káromkodik és a gumibotját lóbálva veréssel fenyegeti.

A videóban elhangzik egy másik biztonsági őrtől, hogy értesítették a rendőrséget, rájuk várnak. Azt is mondja az egyik, Szent György Kft. feliratú pulóvert viselő őr, hogy a földön fekvő férfi egy koldus, aki siketnémának mondja magát. A biztonsági őrök saját állításuk szerint a férfi támadása után léptek fel erőszakosan, akinek egy társa is volt, de ő elfutott a helyszínről.

Az egyik biztonsági ember a karján rámutat egy duzzanatra, amit állítólag a dulakodás közben szerzett. Ez a férfi mondja azt is, hogy a fekvő férfi köcsögmagyarozott.

A videón elejétől a végéig folyamatosan káromkodva üvölt az egyik biztonsági őr, és veréssel fenyegeti a megfélemlített, földön fekvő férfit. Miközben felette lóbálja a gumibotot olyanokat kiabál, hogy

Magyarul beszéljél te szarházi!

és

Nekiesel a torkomnak? Hivatalos személy vagyok!

továbbá

A társad meg izé, elfut? Vissza lesz hozva ő is, neki is a fejét szétbaszom!

Itt a videó, ami szerdán került fel a Facebookra, állítólag aznap készült:

index.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment