Állandóan Rogán Cecíliát fotózza az MTI, saját szépségversenye is indul nemsokára

Megosztás

Az MTI által lefotózott üzletasszony, Rogán Cecília onnan lehet ismerős az utca emberének, hogy régi vágyát megvalósítva nemrégiben szerepelt modellként óriásplakátokon is, illetve egy másik fajta plakáton pedig pont nem szerepelt, mert azok végül nem kerültek ki az utcára. 

Hozott ajándékot tavaly a gyerekeknek, és reklámozott már alakformáló ruhát is. Ő Rogán Cecília:

A hölgyről alig pár hete már készített a nemzeti hírügynökség képet, szintén a  Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtóeseményén. 

Rogán Cecília licenctulajdonos a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) szégpségverseny válogatójánFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Rogán Cecília Sarka Kata üzletasszonnyal közös cége nem először rendezi meg ezt a szépségversenyt, a köztévé is megbízható partnerük a termék képernyőre kerülésében. A két üzletasszony cége, a Nakama & Partners Kft. 2017-es teljes bevételének majdnem fele tiszta haszonként jelentkezett, ami kisebb csoda volt, mert nem is volt világos, mit is csinál a most már beindult vállalkozás. 

Rogán Cecília szépségversenyére sajnos házas és/vagy gyerekes nők nem jelentkezhettek. Pedig éppen Rogán Cecíliának tették fel a kérdést a TV2 műsorában ősszel, hogyan sikerül példát mutatnia sok nőnek, ahogy anyukaként és dolgozó nőként rengeteg mindent csinál.

444.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment