A Fidesz a Facebookon is milliókat költ

Brüsszelben olyan emberek hozzák a döntéseket, akik már nem tudják, hogy hogyan élnek az emberek. Ha valaha volt tétje EP-választásnak, az most van. Az EP-választásnak szigorú üzenetnek kell lennie Brüsszel felé: a bevándorlást meg kell állítani!

Ismerősek ezek a szlogenek, ugye? Hiszen a Fidesz választási plakátjaival, nem csak az utcán találkozhatunk, de a közösségi médiában is arcul csapnak minket. Az egyiken Orbán Viktor, Novák Katalin, Semjén Zsolt, Bayer Zsolt, vagy éppen Gulyás Gergely köszön vissza. Igen ám, de ezek a hirdetések sincsenek ingyen, most ki is derítettük, mennyire nem.

Nézzük csak. Egy példa: Szijjártó Péter külügyminiszter hirdeti: ” Magyarország álláspontja egyértelmű a migrációs válsággal kapcsolatban.” Erre az aprócska posztra egy nap alatt közel 200 ezer forintot fordított a párt. És ugyancsak ennyit kapott az a hirdetés is, amin azt üzenik, szeretik hazájukat.

Biztos emlékeznek arra, amikor az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a Fidesz összes támogatóját patkánynak nevezte. Nos, hogy ez minden fideszes szavazóhoz eljusson – csak a Facebookon – két nap alatt egymillió forintot költött a párt.

De a posztok közt van olyan is, amelyet letiltott a közösségi oldal. Mint olvashatjuk: “Ez a hirdetés eltávolításra került, mert nem felel meg a Facebook hirdetési szabályzatának.” Azon a hirdetésen, amely nem tetszett a Facebooknak például egy Bakondi György idézet olvasható, természetesen a bevándorlással kapcsolatos. Illetve Gulyás Gergely migránsozását sem nézte jó szemmel a Facebook, pedig közel százezret költött volna rá a párt egy nap alatt.
Related posts

Leave a Comment