Kövér szerint az agymosó média miatt félnek az emberek a klímaváltozástól

Kövér László szerint inkább a bevándorlás miatt kellene.

Siófokon tartott lakossági fórumot Kövér László fideszes házelnök, ahol az EP-választási kampány részeként arról beszélt, hogy a bevándorlás a legfőbb kérdés Európában, az EP-választás tétje pedig az, hogy “olyan európai vezetést választunk, amelyik fontosnak tartja a kereszténység európai alapjainak megtartását, (…) vagy olyat, amelyik egyfajta tömeges ember- és kultúracserében látja a kontinens jövőjét”.

Az MTI tudósítása szerint Kövér azt fejtegette, hogy az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de idézett egy friss felmérést, ami szerint Németországban az emberek többsége pont nem a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, hanem a klímaváltozást (32 százalék a 31 százalékkal szemben), ami a Kövér szerint

a “független és pártatlan” média agymosó hatása miatt van.

Arról is beszélt, hogy a “főáramú, Brüsszelt is uraló” politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a bevándorlás helyett a jogállamiság, “a kelet-európai országok hálátlansága” vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje.

Závecz Research legfrissebb, 24.hu által közzétett magyarországi felmérése szerint Magyarországon amúgy az emberek 66 százaléka tartja a migráció kezelését azt EU előtti legnagyobb kihívásnak, míg 42 százalék a pnzügyi stabilitást, 41 százalék pedig a klímaváltozást. A Fidesz-szimpatizánsok 85 százaléka említette a migrációt, az ellenzékiek között viszont nagyobb arányban, 54 százalékban vannak azok, akik a klímaváltozást tartják súlyos gondnak.

A továbbiakban Kövér arról értekezett, hogy a közép- és kelet-európai tagállamok rovására pénzeket akarnak elvonni, hogy a migráció kezelésére csoportosítsák át, és egy részüket a nem kormányzati – civil – szervezeteknek adnák azért, hogy azok részt vehessenek a migráció támogatásában, ezzel szerinte Magyarország járna a legrosszabbul.

Beszélt a babaváró támogatás brüsszeli vizsgálatáról is, ennek dokumentumait épp kedden tették közzé, ezekből pedig azt derült ki, hogy az EU üdvözli a programot, csak nem szeretné, hogy az állami támogatással az emberek helyett a bankok kapjanak állami támogatást végül. Kövér ennek ellenére azt mondta, szerinte “perverz és aljas dolog”, amit “saját európai fajtájukkal szemben cselekednek”, ugyanis “mintha el akarnának bennünket pusztítani mások kedvéért. Ahelyett, hogy azon gondolkodna Európa, hogyan lehetne a családok biztonságát helyreállítani, (…) tömeges lakosságcserével próbálják meg gyökértelenné tenni Európa minden országának társadalmát.”

Közölte azt is, hogy szerinte Magyarországon valójában az emberek 75-80 százaléka egyetért a Fidesszel, vagyis sokkal többen, mint ahányan a pártra hajlandók voltak és lesznek szavazni.

hvg.hu

Related posts

Leave a Comment