A frissen felújított Selyemréti Strandfürdő máris befürödt az egyik medencéjével

A fent látható képet tették köre facebook-oldalukon most hétvégén.

Joggal merül fel a kérdés, hogy az 1,7 milliárdból felújított strandot a felújítást követően, egyből a szezon elején miért kell részlegesen lezárni.

Miskolcon összesen csak két nagyobb fürdőhely van, ami kellő mennyiségű látogatót tud fogadni, hogy kiszolgálja a város igényét. A felújítások miatt viszont fél évig csak a Barlangfürdőt lehetett látogatni, ami enélkül is túlzsúfolt, leterhelt.

A Selyemréti Strandürdő viszont végre megnyitott nemrég, ám mégis folyamatosan különböző problémákba ütköznek a látogatók.

Sokaknak nem tetszik az irány, ami fele halad a fürdő vezetősége. Ami nem csoda, hiszen egyáltalán nem olyan lett, mint az előzetes terveken. Ráadásul nem ez az első gubanc a felújítás óta, a szekrényekkel is rendszeresen probléma van. Az egészet pedig az teszi ennél is jobban kínossá, hogy a strandürdőt facebook csoportokban kritizálók alapos cenzúrára számíthatnak.

Azt, hogy csúnya lett még le tudjuk nyelni, nem ez az első holding-beruházás, ami az ígéretekkel szemben alulmúlta önmagát. De ezek az elemi problémák a szekrényekkel, a medence lezárásával nem sok pozitív dolgot vetít elő a helyet látogatni kívánóknak.

Amíg nem javítják ki a “technikai okokat”, addig javasoljuk hogy keressenek más alternatívát. Ugyanis teljes árat kérnek továbbra is, pedig a szolgáltatás csak egy részét vehetik igénybe ezalatt az idő alatt.

Reméljük, hogy ezek csak kezdeti nehézségek, mert nem szeretnénk abban a tudatban élni, hogy az erre költött súlyos milliók a strand felújítása helyett drága öltönyök zsebeibe csusszant volna. Megint.

Related posts

Leave a Comment