Mészáros biztosításával házal egy állami cég

Megosztás

A biztosító örül, mert az elérhető ügyfélkör óriási, pénzügyi kockázat pedig nincs.

Telefonon kínál egészségbiztosítást a Nemzeti Közművek ügyfeleinek egy az állami rezsicég tulajdonában lévő zrt, az NKM Plusz. Az ajánlott termék a CIG Pannóniáé, amely viszont Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos érdekkörébe tartozik – írja a 24.hu.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. határozatlan időre szerződött az NKM Plusz Zrt.-vel, mint úgynevezett függő közvetítővel, call centeren keresztül történő értékesítésre — közölte a biztosítótársaság a lap kérdésére. A szerződés keretében a piaci gyakorlatnak megfelelő jutalékot fizetik a cégnek. Ezenkívül az NKM Áramszolgáltató Zrt.-vel és az NKM Földgázszolgáltató Zrt.-vel csoportos biztosítási keretszerződéseket írtak alá 2018-ban. A CIG Pannónia az NKM meghívásos pályázatát megnyerve jutott lehetőséghez. Rendkívül hatékonynak nevezték ezt az értékesítési csatornát, „hiszen egy kiemelkedően nagy ügyfélkörrel rendelkező partner végzi az értékesítést, ráadásul pénzügyi kockázat nélkül.”

A kínált biztosítással kifejezetten a magánegészségügyi intézményekbe kerülést lehet megkönnyíteni, például várólisták kikerülésével. Úgy tűnik, az állami cég szerint sem elég, ha az ügyfelek az állami ellátásra támaszkodnak.

hvg.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment