Egy ütéssel a padlóra küldte az agresszív kondiedzőt – videó

Azt hitte, könnyű dolga lesz az alacsony, vékony férfival, de nagyot tévedt.

Azt kapta, amit megérdemelt.

Ez volt az általános vélemény a kínai közösségi oldalakon, ahol a héten kezdett el terjedni egy videó, amin egy konditermes edző jól megérdemelt megalázását lehet látni. A South China Morning Post című lap cikke szerint az eset az előző hónapban történt, és azzal kezdődött, hogy a kisebb férfi véletlenül nekiütközött az edzőnek.

A sokkal nagyobb darab, fitneszcuccba öltözött edző ezt nagyon nem vette jó néven, és úgy döntött, megleckézteti a másikat. A videón látni, ahogy nagyon keményen áll elé, és „mit képzelsz magadról” testtartásban magyaráz neki, majd pofon vágja.

A másik férfi ekkor megpróbál elmenni, de az edző utána megy, és a nyakánál fogva magához rántja, és tovább magyaráz neki. A látszólag megfélemlített férfi ekkor döntött úgy, hogy véget vet az egésznek. És ezt egyetlen egy ütéssel sikerült is megoldania.

Post cikke szerint a kínai közösségi oldalakon nem győzték dicsérni a nagydarab kötözködőt kiütő férfit, amiért jól megalázta a túlságosan is magabiztos, agresszív férfit. Aki remélhetőleg örök életére megtanulta, vigyázzon arra, kibe köt bele.

24.hu

Related posts

Leave a Comment