„Elvette az életét annak, aki most ballagott volna” – Pszichiátrián kezelik a Borsodnádasdon meggyilkolt Csenge édesanyját lánya halála óta

Megosztás

Most ballagott volna az a fiatal lány, akit majdnem két évvel ezelőtt ölt meg brutális módon egyik ismerőse Borsodnádasdon. Édesanyja könnyek között mesélt a Tények kameráinak arról, hogy a gyilkosság óta pszichiátrián kezelik.

„Elvette az életét annak, aki most ballagott volna, most érettségizne, aki előtt nyitott volt a világ” – sírva beszélt minderről a bíróság folyosóján a 17 évesen meggyilkolt K. Csenge édesanyja, aki szerint családjuk élete tönkrement a lány halála óta.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2017. szeptember 2-án találkozót beszélt meg K. Csenge és a lány megölésével vádolt B. Roland (22). A vádirat szerint a két fiatal összeveszett valamin, a fiú bedühödött, majd háromszor arcon ütötte a lányt, végül eszméletlen áldozatát egy vízaknába dobta.

Csenge édesanyja reméli, hogy a tettes megkapja méltó büntetését. A Tények riportjában elmondta: lánya halála óta pszichiátrián kezelik, csupán hétfőn, a tárgyalás idejére hagyhatta el a kórházat.

„Időnként hazaengednek, 3-4 hónap után, de nem tudok beilleszkedni a kinti világba” – mondta a megtört asszony.

blikk.hu

Megosztás

Related posts

Leave a Comment