A Facebookon gyalázták Miskolc polgármesterét

Megosztás

Dr. Kriza Ákos Miskolc polgármestere úgy tűnik nem örvend nagy népszerűségnek, legalábbis a közösségi oldalán talált kommentek alapján. Egy három évvel ezelőtti bejegyzése alatt többen is kritizálják a város vezetőjét, hol szebben, hol kevésbé vállalható stílusban.

Íme egy komment: “Losonczi János Tisztelt Kriza úr! Kérném önt hogy ön és képviselő társai telefonos felvett beszélgetésükkel családomat ne zaklassák. Főleg ne hétvégen esti órákba mikor kisfiúnkat altatjuk. Mikor 20 percenként hívnak az ön képviselői és ön persze gép hangot kicsit kiborítja a bilit. Kérném polgármester urat, levelet küldjön és ne a sok családos család estéjét tegye tönkre képviselő társaival együtt. ( ez a napi 4 telefon hívás kimeriti a zaklatás fogalmát amennyiben munkában vagy testi épség megóvásának megzavarásában törtenik.) Köszönöm. Levelet küldjön emailt faxot de ha mégegyszer a kis fiam az önök hangjára kell igen morcos leszek…. Köszönöm”

Koska Péter pedig számon kéri a polgármestert: hol vannak a beruházások. Majd későbbi hozzászólásában – amely még tavalyi – két fotót is mellékel, az egyiken a romokban álló egykori Avas szálló, a másikon az ugyancsak elhanyagolt állapotú belvárosi parkoló látható.

Persze vannak olyanok is, akik dicsérik dr. Kriza Ákost, vagy épp jó egészséget kívánnak neki születésnapja alkalmából.

Itt lehet olvasgatni a kommenteket.

Megosztás

Related posts

Leave a Comment